Online Fruitkasten
Fruitkasten spelen online met bonus en gratis spins?

Gratis Simply Wild spelen

Simply Wild

Simply Wild is een fruitkast van StakeLogic met 4 rollen en 3 rijen per spel. Om alle rollen te spelen moet je minstens 10 munten inzetten. In totaal zijn er 10 betaallijnen in het spel, maar alleen de helft is standaard ingeschakeld. Plaats jouw inzet van tenminste 10 munten, om te spelen met het maximaal aantal betaallijnen. Je kan ook aangeven welk spel je wilt spelen als je de inzet plaatst. Je kan dan kiezen voor het eerste of tweede spel of gewoon allebei. Meestal geeft deze fruitkast kleine winsten uit, maar ze komen vaak voor.

Simply Wild modussen

1.    Basismodus: Je kunt de gang van het spel niet beïnvloeden in de hoofdmodus. Maar je kan wel het aantal munten verzamelen om in de "Super-Meter" modus te spelen.
2.    Risicospel: Je kunt de grootte van de winst vergroten door het risicospel te spelen, alhoewel je het resultaat van deze modus niet kan beïnvloeden is het toch wel handig om de gewonnen muntjes voor de "Super-Meter" modus te gebruiken.
3.    Super Meter" modus is een speciale modus waar je zelfstandig de inzet en het aantal lijnen voor het spel kan kiezen. Je kan hier dan 4 rollen en 10 betaallijnen activeren, zodat de kansen op het winnen vergroot kan worden. Maar om echt een grote jackpot te krijgen zal je moeten blijven spelen in de "Super-Meter" modus.
4.    Hold optie: Activeer deze extra optie, als je een extra betalingen wenst. Dit doe je door opnieuw spins te doen voor die rollen die de uitbetalingen daadwerkelijk geven.
5.    Gebruik beperkingen op winsten en verliezen: Het is altijd handig om het bedrag dat in rekening is gebracht te controleren. Zo is het mogelijk om de bankroll balans te behouden en niet alles te verliezen aan het spinnen. Wanneer je een overwinning ontvangt die de storting met 50-60% zal verhogen, is het ook de moeite waard te stoppen.

Belangrijke tips om te onthouden bij het spelen van Simply Wild!

1.    De basismodus van het spel geeft geen grote uitbetalingen, maar betalingen vallen wel vaker.
2.    Verhoogde beloningen zijn beschikbaar in de Super-Meter-modus.
3.    Je moet een bepaalde hoeveelheid speciale munten verzamelen om een speciale modus te starten.

Extra functies vergroten de kansen van de winnaar. Bepaalde opties zijn beschikbaar in elke modus.

Uitgelichte Fruitkasten
Simply Wild
Club 2000
Random Runner