Online Fruitkasten
Fruitkasten spelen online met bonus en gratis spins?

Gratis Wolf Club spelen

Wolf Cub

De Wolf Cub videoslot is een perfecte spel voor winterliefhebbers. Het thema speelt zich voornamelijk af in de winter en is daarmee anders dan andere online fruitkasten. Wolf Cub heeft de leukste spellen en is voorzien van Wild substituties, Scatter-symbolen en Free Spins gecombineerd met de Blizzard Feature.

Inzetmogelijkheden Wolf Cub

Met een uitbetalingspercentage van 96,34% is de Wolf Cub een vrij gemiddelde slot. Verwacht geen high roller slot, maar een simpel en aantrekkelijk spel dat alle basis functies heeft. Een mooi ontwerp, gameplay en slot functies. Wat de weddenschappen betreft, kan je een standaard van 10 niveaus en - boven het gemiddelde - zeven verschillende muntwaarden verwachten. Met een minimale muntwaarde van 0,01 en 20 weddenschappen, is de minimum inzet op de Wolf Cub slot 0,20.

Wolf Cub functies

De standaard slot functies zoals de Wild en Free Spins zijn zo wie zo aanwezig op deze videoslot. Een ander innovatieve sleuffunctie die beschikbaar is in de Wolf Cub slot is de Blizzard Feature. Echter, om te komen tot die sleutelfunctie, moet je starten met Free Spins, omdat de Blizzard functie beschikbaar zal worden tijdens Free Spins. Dat is precies wat de Wolf Cub interessant maakt. Een Wild als de enige videoslot functie tijdens het hoofdspel kan wel saai worden, maar je hebt in ieder geval echt iets om naar uit te kijken met de Free Spins-functie en Blizzard Feature die beschikbaar wordt wanneer er drie of meer Scatter-symbolen overal op de rollen verschijnen. Zodra de Free Spins-functie geactiveerd is, draaien alle rollen met Scatter-symbolen. Wanneer de rollen stoppen, krijgt de speler afhangende van de combinatie een aantal Free Spins. Een van de meest standaard videoslot functies die beschikbaar zijn in de NetEnt videoslots is de Wild functie en Wolf Cub is daar geen uitzondering op. Zoals gebruikelijk zal deze bijzondere sleutelfunctie extra vuurwerk naar de rollen brengen, waardoor je veel extra winnende combinaties kan vervangen met een wild symbool en zo de win kans groter maakt.

Uitgelichte Fruitkasten
Simply Wild
Club 2000
Random Runner