Online Fruitkasten
Fruitkasten spelen online met bonus en gratis spins?

Gratis Wolf Club spelen

Twin Spin

De echte nostalgie van fruitkasten in Las vegas krijg je zeker wel als je de flitsende lichten van Twin Spin ziet. Twin Spin is een simpel spel, zonder te veel extra functies. Maar het spel heeft een geweldige gameplay, het is een klassieker en toch wel gemoderniseerd. De vruchtensymbolen bedekken de rollen, vergezeld met diamanten, klokken en het bekende BAR-symbool. NetEnt heeft deze videoslot echt ontwikkeld met het oog op perfect voor alle type spelers. Naast een origineel ontwerp, zorgt de unieke synchronisatie- en koppelingsfunctie van de uniforme rol voor de ultieme sensatie. In combinatie met de wild-functie en de 243 manieren om te winnen, kan je het hele gevoel van Las Vegas precies hier in je woonkamer meemaken.

Spelen op de Twin Spin gokkast

Naast de innovatieve Twin Spin functie, heeft het spel een modern ontwerp en klassieke symbolen die zo bekend zijn bij klassieke spellen. Twin Spin biedt een breed inzetbereik van 0,25 tot 125,00 per spin. Hoewel een lage inzet van 0,01 vaak ook beschikbaar is, is het bij Twin Spin een ander verhaal, omdat je automatisch met 243 manieren speelt om te winnen. Deze 0,25 inzet bestaat uit muntenwaarden en niveaus. Als je met de laagste inzetoptie speelt, speel je met 243 manieren om te winnen. Hoe hoger het inzetniveau waarmee je speelt, des te groter de kans dat er winnende combinaties verschijnen. Als je de winsten uit deze winnende combinaties wilt verhogen, moet je de muntwaarde opschroeven tot maximaal 0,50. Naast een breed scala aan weddenschappen, vindt je ook alle gebruikelijke verfijningen voor het personaliseren van gameplay.

Twin Spin functie

Een van de meest innovatieve functies die je op Netent gokkasten kunt vinden is de Twin Spin functie. Het is een van de weinige functies die Twin Spin aanbiedt. Maar daar tegenover staat dan weer identieke aangrenzende dubbele rollen die samen zijn gekoppeld. Dat betekent dat er altijd twee rollen volledig identiek zijn. Tijdens de spin kunnen deze tweelingrollen willekeurig uitbreiden als dit uitbreid naar alle 5 rollen identiek, dan zal je ongetwijfeld een van de beste Vegas momenten beleven want dan krijg je een jackpot prijs.

Uitgelichte Fruitkasten
Simply Wild
Club 2000
Random Runner