Online Fruitkasten
Fruitkasten spelen online met bonus en gratis spins?

Gratis The Legend of Shangri La spelen

Shangri La

Stel je een zee van Japanse Kersenbloesem verborgen in een harmonieuze vallei met een golvende stroom en prachtige watervallen voor. Bergen die hoog zijn en gedeeltelijk verdwijnen in de bewolkte hemel en voeg mysterie aan het geheel plaatje toe. Dat is wat je op het punt staat te ervaren. Als je houdt van fruitkasten is deze slot ook zeker een aanrader. Splionzo, een wijze en charismatische monnik, staat al te wachten op je om je mee te nemen naar het magische moment van de schoonheid en harmonie van The Legend of Shangri-La. Shangri-La is een zogenaamd paradijs waarin mensen in harmonie met de natuur leven en waar de wijsheid van de planeet al vele generaties gered wordt.

The Legend of Shangri La spelen

Met dit spel vlucht je echt even uit de realiteit en beland je in een van de meest harmonieuze videoslots van NetEnt, waarin de wijze monnik, Splionzo je begeleidt op het pad naar verlichting. Geweld en materialisme zouden uit deze vreedzame plaats verbannen kunnen worden, maar wees voorzichtig met de drakengeest op de berg! De videoslot heeft een kenmerkende 5 × 6 lay-out, perfect voor een slot spel die verrijkt is met de Cluster Pay mechanic.

Opties en functies van The Legend of Shangri-La

Het spel biedt weddenschappen vanaf 0,10 tot 200,00. Als je liever veilig speelt, is de minimum inzet van 0.10 fantastisch en sterk aanbevolen. Hetzelfde geldt voor de 200.00 inzet voor de spelers die wat meer wagen. Je kan spelen met de 10 verschillende inzetniveaus en 8 verschillende muntenwaarden, tot je jezelf de perfecte inzet vindt. De Cluster Pays optie heeft een aantal leuke functies waaronder Sticky Re-Spins, Random Substitutions, Nudge Reel en Free Spins. Een ander leuke functie is natuurlijk de Stacked Free Spins-symbool. Dit zijn drie halve symbolen die al minimaal 5 Free Spins activeren. Hoe meer je krijgt van deze symbolen des te beter je zit met het krijgen van Free Spins.

Uitgelichte Fruitkasten
Simply Wild
Club 2000
Random Runner