Online Fruitkasten
Fruitkasten spelen online met bonus en gratis spins?

Gratis Wolf Club spelen

Jungle Spirit

Verrast door de charismatische Bengalese tijger, de olifant, de bruine beer, de vreesachtige krokodil en de Cobra, allemaal briljant afgebeeld door getalenteerde Netent gokkasten ontwerpers in de Jungle spirit slotmachine. Niets is meer ontspannend dan de geluiden van de natuur, tenzij een opwinding gemaakt wordt met drums en geluiden van wilde dieren. De kwaliteit van de 3D-animaties die worden gebruikt in deze videoslot zijn zo levens echt en dat maakt deze slot zo avontuurlijk.

Inzetten op Jungle Spirit Call of the Wild

Als het gaat om de animaties die in de Jungle Spirit gokkast worden gebruikt, kan deze videoslot niet standaard worden genoemd. Ook zo met de inzetten en weddenschappen. Het begint allemaal met een weddenschap van 0,20. Daarna kun je spelen met zeven verschillende muntenwaarden en / of vijf niveaus verhogen. De maximale inzet is niet zo hoog in dit spel, waarschijnlijk door de vijf weddenschappen in plaats van de gebruikelijke 10. Met een maximale inzet van 100,00,

Jungle Spirit slot functies

Dit spel is dan wel geen fruitkast, maar geeft een aantal fantastische Free Spins. Ook de Butterfly Boost en Symbol Expansion functies zijn altijd wel leuk. Er zijn 243-bet manieren om te winnen. Als er drie of meer dynamische lelies zijn is het mogelijk om op een aantal manieren te winnen. In de eerste plaats moet je beslissen of je voor de dominantie van de tijger wilt gaan (4 gratis spins), olifant (8), beer (12), krokodil (16) of als je wilt gaan voor de cobra (20). Hoe meer Free spins, hoe lager de waarde van het hoofdsymbool. Zodra je een keuze hebt gemaakt, kom je in de wereld van gratis spins, waarna een extra spoel wordt toegevoegd aan de gameplay, wat resulteert in een geweldige 1024 manieren om te winnen. Daarnaast heb je nog de symbol expansion en Butterfly boost functie.

Uitgelichte Fruitkasten
Simply Wild
Club 2000
Random Runner