Online Fruitkasten
Fruitkasten spelen online met bonus en gratis spins?

Gratis Finn and the Swirly Spin spelen

Finn and the Swirly Spin

De gokkast Finn and the Swirly Spin van Netent is een heel mooie gokkast met een uitkeringspercentage van 96,62%. Er kan gespeeld worden met een minimale inzet van €0,10 en een maximale inzet van €200 per draai. Er zijn verschillende gratis spins bonussen en Mystery Features. Een spel met veel spanning en mooie winstkansen, een spel wat je zeker gespeeld wil hebben!

Spelregels Finn and the Swirly Spin

Voordat je de gokkast Finn and the Swirly Spin gaat spelen, is het goed om de spelregels te kennen. Er zijn bij het spel geen vaste winlijnen. Er zijn namelijk spiral reels, en dat zijn een soort van spiraalvormige lijnen. Wanneer je hierbij een winnende horizontale of verticale lijn hebt behaald van drie of meer dezelfde symbolen dan heb je een prijs gewonnen. Het lijkt wat ingewikkeld, maar als je eenmaal aan het spelen bent, dan spreekt het echt voor zich. Zorg dat je de prijzentabel ook hebt bekeken voordat je hier een gokje waagt. Zo weet je welke symbolen van Finn and the Swirly Spin je het meeste geld op kunnen leveren. Je komt bij het spel veel klavertjes vier, diamanten, eikeltjes en gouden hoefijzers tegen. Ook de pot met goud is aanwezig met een speciale feature. De diamanten zijn de meeste punten waard dus probeer deze te verzamelen!

Gratis of voor geld spelen

Als je een gokje wil wagen bij de gokkast Finn and the Swirly Spin, zorg dan dat je eerst gaat oefenen. Dit kan door het gratis virtueel speeltegoed van het casino te innen. Je ziet dan hoe groot je winstkansen zijn en wil snel voor geld spelen. Er zijn namelijk ook nog bonus features die je wil innen en daar ga je voor sparen. Hoe meer sleutels je hebt, hoe leuker de prijzen zijn. Maar om de sleutels bij Finn and the Swirly Spin te innen, moet je eerst een account aanmaken, geld storten en jouw inzet plaatsen. Netent heeft weer een mooie gokkast op de markt gebracht, waarbij de spanning alleen maar toe gaat nemen als je voor geld gaat spelen.

Uitgelichte Fruitkasten
Simply Wild
Club 2000
Random Runner