Online Fruitkasten
Fruitkasten spelen online met bonus en gratis spins?

Gratis Undine's Deep spelen

Undine's Deep

Heb je al eens kennisgemaakt met Undine’s Deep van Endorphina? Bij dit spel word je meegenomen in het verhaal van een zeemeermin. Ze leeft op de bodem van de oceaan en daar zijn ook diverse bijzondere dieren te vinden en zo zijn er veel symbolen waar je mooie winsten mee kunt behalen. Kijk maar eens goed als je het spel hebt geopend naar de bodem planten die maar blijven bewegen. Zet het geluid ook aan, want zo is alles helemaal compleet!

Over de slot Undine’s Deep

Je vindt bij het spel Undine’s Deep in totaal vijf rollen en daarbij heb je in totaal vijftien symbolen. Deze kun je gebruiken op een totaal van tien winlijnen. Je kunt prijzen winnen als je van links naar rechts een winlijn hebt gevormd. Dit ga je doen met zoveel mogelijk soortgelijke symbolen. Hoeveel prijzen je kunt winnen, hangt af van welke symbolen je hebt behaald en hoeveel. Er is een wild aanwezig en deze kun je herkennen aan het symbool van de goudvis. Je kunt met een wild alle andere symbolen op de rollen veranderen, alleen de scatters niet. Als je een prijs wint dankzij een Wild wordt deze verdubbeld. Misschien draai jij wel de zeemeermin als Scatter. Daarbij heb je dan genoeg winstkansen. Als je drie of meer Scatters hebt dan krijg je naast een prijs ook nog eens 15 free spins. Bekijk de prijzentabel om te zien welke symbolen je nodig hebt en wat je dan wint.

Gratis of voor geld spelen

De slot Undine’s Deep kan zowel gratis als voor geld worden gespeeld. Daarbij kun je het virtueel speeltegoed van het casino innen. Je leert hierdoor de spellen van Endorphina kennen en zo weet je precies wat je kunt verwachten. Raadpleeg ook altijd de prijzentabel zodat je weet welke winstkansen je hebt. Vervolgens kun je ook nog met echt geld spelen. Hierbij kun je zowel een hoog als een laag bedrag plaatsen. Hoe hoger jouw inzet is, hoe hoger de uitbetaling is als je hebt gewonnen.

Uitgelichte Fruitkasten
Simply Wild
Club 2000
Random Runner