Online Fruitkasten
Fruitkasten spelen online met bonus en gratis spins?

Gratis Slotomoji spelen

Slotomoji

Slotomoji is een mooie gokkast van Endorphina. Deze slot heeft in totaal tien winlijnen en er kan al gespeeld worden met een minimale inzet van €0,01. Er geldt een maximale inzet van €100. Er is ook een mooi bonusspel aanwezig, waar je leuke extraatjes mee kunt verdienen. Bij dit spel staan de smileys centraal en daar kun jij echt van genieten. In totaal heb je zes verschillende symbolen die je kunt verzamelen. Alle symbolen hebben een eigen gemoedstoestand. Ook zijn er nog vier andere symbolen dan smileys en deze hebben een lagere waarde. De lachende smiley is het meeste waard, als je deze vijf op een rij hebt dan krijg je 1.000x je inzet per lijn uitgekeerd. De paarse smiley doet het ook goed want dan krijg je 500 x je inzet per lijn als je er vijf hebt.

Vermenigvuldiger Slotomoji

Er is een mooi bonusspel aanwezig bij Slotomoji. Je kunt het spel activeren als je een van de drie stacked wilds ziet staan op de tweede, derde of vierde rol. Deze blijven dan staan en dan draaien de rollen net zolang totdat er een uitbetaling is geweest. Dit kan dus erg hoog oplopen! Je kunt de stacked wild ook op de vierde rol krijgen, dan krijg je nog meer extra’s bij Slotomoji. Je hebt bij een winnende combinatie de mogelijkheid om een of meer malen te verdubbelen. Dan word je meegenomen naar een apart scherm, spannend!

Slotomoji gratis of voor geld spelen

De slot Slotomoji kan zowel gratis als voor geld gespeeld worden. Eerst oefenen kan ervoor zorgen dat je bent voorbereid op je spel. Je kunt zien met welke symbolen je het meest geld gaat verdienen. Zorg dat je dit goed in je opneemt en ga dan een gokje wagen voor geld. Dit spel is te spelen door mensen met zowel een hoog als een laag budget. Als je voor geld speelt, heb je wel een grote kans op mooie winsten. Hierbij geldt hoe hoger het bedrag wat je hebt geplaatst bij Slotomoji, hoe hoger de uitbetaling als je hebt gewonnen.  

Uitgelichte Fruitkasten
Simply Wild
Club 2000
Random Runner