Online Fruitkasten
Fruitkasten spelen online met bonus en gratis spins?

Gratis Jetsetter spelen

Jetsetter

Jetsetter is een spel van Endorphina. Het spel wordt gezien als een van de meest interessante spellen van de aanbieder. Het is namelijk een echte klassieke videoslot met een eigen thema, het gaat over privé jets, grote schepen, bergen met geld en casinosymbolen. Alles is goed verdeeld en het is echt een slot waar je van gaat genieten. Alles sluit op elkaar aan en zo kun je maar beter de muziek ook aanzette om het spel compleet te maken.

Over Jetsetter

Je hebt bij de slot Jetsetter in totaal vijf rollen waar je mee kunt winnen. Je hebt 20 winlijnen en deze geven je recht op heel mooie prijzen. Het gaat er om dat je winnende combinaties gaat maken van gelijkwaardige symbolen. Je kunt de prijzen van links naar rechts winnen. Ook zijn er nog een Wild en Scatter om het spel helemaal compleet te maken. Hierdoor kun je nog meer prijzen winnen en worden de winstkansen ook vele malen groter. De wild kun je bij Jetsetter herkennen aan het spellogo. Een wild kan alle andere symbolen op de rollen vervangen, alleen een scatter niet. Als jij een prijs hebt gewonnen dankzij een wild dan wordt het uitbetaald aan de hand van de 2x vermenigvuldiger. Een scatter kun je herkennen aan een vrouw met geld. Als je deze hebt gedraaid kun je met twee al mooie bedragen winnen. Als je er drie of meer hebt, kun je 20 free spins winnen.  

Gratis of voor geld spelen

Of dat je nu gratis of voor geld wil spelen, de slot Jetsetter kan altijd en overal gespeeld worden. Zorg daarom dat je het virtueel speeltegoed gaat innen, want zo kun jij kennismaken met het spel. Daarbij kun je ook naar de prijzentabel kijken en zien welke symbolen je nodig hebt om winst te behalen. Iedere ronde is weer spannend, bekijk voor jezelf hoeveel geld je in wil zetten en dan kun je altijd een gokje wagen voor geld.

Uitgelichte Fruitkasten
Simply Wild
Club 2000
Random Runner