Online Fruitkasten
Fruitkasten spelen online met bonus en gratis spins?

Gratis 7 UP! spelen

7 UP!

7 up! is een gokkast van Endorphina. Het thema van dit spel heeft alles te maken met klassiek en sappig fruit. Er kan gespeeld worden met drie rollen en drie rijen. Er zijn in totaal vijf winlijnen en het water loopt je al in de mond als je het spel opent. Hoeveel zin heb jij in fruit? Heerlijke zoete aardbeien, verse citroenen, sinaasappelen, druiven, kersen en watermeloenen, allemaal zeer gezond! Als je het spel 7 up! speelt dan zie je dat de kleuren op de achtergrond steeds veranderen. Groen, oranje, paars, geel of rood, je komt het allemaal tegen, de kleuren komen overeen met het soort fruit wat je als laatste hebt gewonnen.

Bonusspel 7 up!

Wanneer je het voor elkaar krijgt om negen dezelfde symbolen te krijgen, wordt het pas echt leuk! Het bonusspel wordt gespeeld als een soort roulette. Je kunt hier mooie prijzen winnen. De bonus stopt wanneer de vermenigvuldiger er is. Je kunt tot wel zeven keer vermenigvuldigen.

Gratis of voor geld spelen

Wil je de gokkast 7 up! gratis of voor geld spelen? Een goede keuze, waardoor je in gaat zien wat de mogelijkheden zijn. Je kunt naar de prijzentabel kijken en dan zie je wat de symbolen zijn die je kunt verzamelen en hoeveel je er nodig hebt. Ook zie je welke winsten er dan aan je uit worden gekeerd. Maak het jezelf zo gemakkelijk mogelijk en oefen eerst, zo krijg je zicht op welke winstkansen je hebt. Je weet ook welke knoppen je moet gebruiken. Gaat het goed? Dan kun je 7 up! van Endorphina voor geld spelen en een gokje wagen. Een spannend moment waar je als speler ook naar uit gaat kijken en wie weet hoeveel geluk je hebt. 7 up! is een mooie gokkast van Endorphina die door alle spelers gespeeld kan worden, met een hoog en laag budget.

Uitgelichte Fruitkasten
Simply Wild
Club 2000
Random Runner