Online Fruitkasten
Fruitkasten spelen online met bonus en gratis spins?

Gratis Wild Respin spelen

Wild Respin

Als je van klassieke online fruitkasten houdt die de kans bieden om prijzen te winnen tot wel 1.000.000 munten, dan is Wild Respin zeker wel het proberen waard. Wild Respin is een van de leuke online slot spellen die werd aangeboden door Amatic. Dit spel biedt veel van de favoriete fruitige symbolen zoals meloenen, druiven, sinaasappelen, pruimen, kersen en citroenen. Daarnaast kun je nog leuke prijzen winnen. Er is ook een Wild Diamond die je kan helpen om nog meer prijzen te verdienen, evenals de scattered Star. Voor elke rol kun je een verscheidenheid aan combinaties kiezen voor elke spin.

Beloningen en prijzen op Wild Respin

Alle grote prijzen en beloningen bij deze Amatic slot kunnen vanaf je eerste spin gewonnen worden. Met de kersen en citroenen kunnen je tot 1.250 munten winnen. Verdubbel dat met maximaal 2.500 munten voor pruimen of sinaasappels, terwijl je het dubbel kan verdubbelen voor meloenen of druiven die tot 5000 munten betalen. Er zijn bij het online gokken ook enkele gouden bars om te vinden, deze gaan voor een maximaal van 12.500 munten. De bonussen betalen ook uit, waarbij de Wild Diamond de kracht heeft om alle basissymbolen te vervangen. Je zult ook van de scatter stars houden, omdat deze tot 250.000 munten kunnen toewijzen als er 5 sterren op de rollen verschijnt. Een ander leuke optie is de Gamble Feature, hiermee kan je het geld verdubbelen of zelfs ver drie dubbelen. Dit kan door te voorspellen of een speelkaartje zwart of rood is.

Verschillende inzet opties

Er zijn tal van line- en line-bet opties om uit te kiezen - wat betekent dat zowel de high-roller en low-stake dit slot kunnen spelen. Kies gewoon om 10, 20, 30 of 40 lijnen te spelen op elke draai, vervolgens kun je elke volgende spin wat verhogen. De minimum totale inzet is 10 munten en de maximale totale inzet 1.000 munten een spin.

Uitgelichte Fruitkasten
Simply Wild
Club 2000
Random Runner