Online Fruitkasten
Fruitkasten spelen online met bonus en gratis spins?

Gratis AllWays Win spelen

AllWays Win

De naam van AllWays Win is ontstaan omdat je bij de bonus symbolen elke kant op kan om zo winkansen te krijgen. Dat is de betekenis van “AllWays Win” en spreekt dus vanzelf voor zicht. In All Ways Win worden spelers geconfronteerd met een grote uitdaging met 243 manieren om te winnen. Een leuke variantie die elke spin dynamisch en onvoorspelbaar maakt. Wat de ontwikkelaars op de algehele grafische kwaliteit hebben bespaard, zijn ze samengesteld in bonusfuncties en dynamische verrassingen. De overgrote meerderheid van retro-slotspellen heeft een soortgelijke stijl aangenomen, met basis graphics en flitsende kleuren. AllWays Win is geen uitzondering daar, met een algemene blauwe achtergrond bedekt met geometrische vormen. Behalve de rollen en commando toetsen aan de onderkant, heeft All Ways Win geen enkele opvallende visuele eigenschap.

All Ways Win heeft een enorme inzetbereik

All Ways Win biedt spelers die graag gokken op fruitkasten 243 manieren om te winnen bij elke beurt en een klassieke 5x3 lay-out. Het weddenschappen menu zit aan de zijkant van het scherm. De inzetten variëren van 1 tot 500 credits en de slotmachine heeft ook een autoplay modus beschikbaar. Zoals eerder vermeld, is All Ways Win een slotmachine met een lage volatiliteit. Het scoren van de grootste uitbetalingen die beschikbaar zijn, kan een beetje moeilijk zijn, maar elke spin heeft een goede kans om een kleine prijs te winnen

Vermenigvuldig uw beloningen

De grote prijzen winnen is soms moeilijk bij All Ways Win, maar het spel heeft dankzij Amatic veel bonusfuncties die helpen een aardig bedragje op te strijken. Je kunt beginnen met het opsporen van de x2-vermenigvuldigers op de rollen, die kan worden toegepast op elke combinatie die je scoort. Drie of meer bonus symbolen verspreid over het scherm is goed voor 15 bonus spins, waarbij alle symbolen in elke positie betalen. De rest van het spel is fundamenteel en de betaaltabel is niet bijzonder royaal. Ook moet je toch wel redelijk inzetten om groot te winnen.

Uitgelichte Fruitkasten
Simply Wild
Club 2000
Random Runner