Online Fruitkasten
Fruitkasten spelen online met bonus en gratis spins?

Gratis AllWays Fruits spelen

AllWays Fruits

Allways Fruits is een van de retro fruitkasten die je nog van vroeger kent in de clubs en nachtclubs, compleet met vrolijk gekleurde retro symbolen en knipperende lichten. Dit spel heeft niet alleen super leuke prijzen, maar er zijn ook een aantal leuke bonusspellen en functies om deze online retro slot te verheffen in de hedendaagse online slotmarkt. Een ander leuke feit is dat dit spel op zowel computer als ook op je mobiele apparaat waaronder iPads en tablets te spelen is. All Ways Fruits is ontworpen om spelers op alle vaardigheidsniveaus te laten slagen en heeft een input van slechts 1 munt per spin.

Prijzen die je kan winnen met Always Fruits

Alhoewel de vruchten en andere videoslots symbolen levendig gekleurd en esthetisch aangenaam zijn gaat dit spel toch wel echt over op zoek gaan naar sappige prijzen! En deze prijzen zijn er natuurlijk in overvloed Je moet tussen 3 en 5 symbolen krijgen om prijzen te kunnen winnen, deze prijzen kunnen wel 100.000 munten bedragen.

Overzicht van de bonussen en winbedragen:

1.    De kersen kunnen een winbedrag van 1,000 munten opleveren
2.    De citroenen, pruimen en sinaasappelen leveren allemaal tot 1,600 munten op
3.    De appels tot 2000 munten
4.    De druiven tot 4000 munten
5.    En de beste fruitprijs van allemaal zijn de meloenen die tot 20.000 munten uitbetalen.
6.    Mocht een symbool, die de macht heeft om te vervangen door andere symbolen, deel uitmaken van elke winnende combinatie, dan heb je die prijs ook verdubbeld.
7.    Het spel heeft ook een bonus symbool dat deze kan zelfs twee verschillende bonussen geven die een directe win en extra Free Spins los maken.
8.    Heb je 3 bonus symbolen dan win je 1.000 munten en 7 gratis spins,
9.    Heb je 4 bonus symbolen dan win je 5.000 munten en 10 gratis spins
10.    En bij 5 bonus symbolen win je 20.000 munten en 15 gratis spins.

Elke winst kan ook bij deze Amatic gokkast worden gespeeld op de Gamble Feature, waarbij je voorspelt wat een speelkaart zal zijn wanneer het wordt omgedraaid. Je kunt je winst proberen te verdubbelen door te voorspellen of de kaart rood of zwart is, of je kunt jouw winst verdubbelen door te voorspellen of het pak harten, ruiten, klavers of schoppen zijn.

Uitgelichte Fruitkasten
Simply Wild
Club 2000
Random Runner