Online Fruitkasten
Fruitkasten spelen online met bonus en gratis spins?

Gratis Random 2 Wins spelen

Random 2 Wins

Iedereen die wel eens op een fruitkast heeft gespeeld kan meepraten van de sensatie die kersen, citroenen, watermeloen en andere fruit soorten met zich meebrengen als ze ronddraaien op de rollen van een fruitkast. Dat maakt een spel als Random 2 Wins juist zo leuk want je kan genieten van de klassieke speladrenaline. Fruit slots zijn al jarenlang bekend en worden door verschillende type spelers gespeeld, super ervaren tot nieuwe spelers vinden deze fruitkasten wel altijd leuk om te proberen.

Wat heeft Random 2 Wins te bieden

Random 2 Wins is een klassieke gokautomaat, met de klassieke vruchten. De symbolen die je vind in dit spel zijn: kersen, citroenen, watermeloen, bosbessen en sinaasappel. Maar ook de bekende BAR, rode zeven en kroon symbolen zijn te vinden in dit spel. Bij de meeste spellen met 4 rollen zijn er 10 betaallijnen. Maar bij Random 2 Wins zijn er geen betaallijnen en 2 rollen. Deze zijn naast elkaar geplaatst en je kunt kiezen welke je wilt spelen. Maar je kan ook beide tegelijkertijd spelen!

Extra functies

Ervaren casino en slots spelers gaan meestal op zoek zijn naar extra functies zoals bonus, scatter en gratis spins. Helaas heeft dit spel geen van deze bonussen. Random 2 Win houdt het heel eenvoudig zonder ingewikkelde functies en dat maakt het spel een beetje een basis spel. De makkelijk te begrijpen regels zijn geweldig voor nieuwkomers die net begonnen zijn met spelen van fruitkasten maar ook spelers die van de klassieke spellen houden zullen het spel aardig waarderen. Hoewel dit een vrij makkelijk spel is, zijn slimme eigenschappen, zoals gesynchroniseerde spinnen en het variëren van de inzet niet meegenomen en toch is het intuïtieve ontwerp zeker wel een pluimpje waard.

Inzet- en betaalopties van Random 2 Wins

Random 2 Wins biedt als Stakelogic gokkast verschillende inzet opties en de inzetgroottes lopen vanaf 20 cent. Verder kan je kiezen tussen 1 en 250 inzetpunten per spel. Met 20 cent kun je aan de hand van de inzet punten 3 of 4 spellen spelen. De inzetwaarde bepaalt hoeveel van je munten je gebruikt elke keer dat je de rollen draait. Met een inzet van 1 punt kost een spin 20 cent, maar met een inzet van 5 zou een spin je vijf keer 20 cent kosten, 1,00 euro dus, enzovoort. Met een maximumbeleggingswaarde van 250 zal je dus een inzet van 50 euro moeten hebben.

Uitgelichte Fruitkasten
Simply Wild
Club 2000
Random Runner