Online Fruitkasten
Fruitkasten spelen online met bonus en gratis spins?

Gratis Random 2 Wild spelen

Random 2 Wild

De meeste spelers hebben liever super toffe fruitkasten en originele verhalen als basis van het spel, maar veel anderen houden juist van de klassieke fruitkasten met de nostalgische kenmerken en een ouderwetse look en feel. Random 2 Wild is een videoslot van StakeLogic die eigenlijk tot beide categorieën behoort. Spelers worden geconfronteerd met een kleurrijke en retro virtuele gokautomaat met een dubbel scherm. Dit betekent dat het spel twee spoelen heeft en de mogelijkheid om tegelijkertijd op beide te wedden.
2 sleuven, 1 set commando’s bij Random 2 Wild

De ontwikkelaars van StakeLogic hebben ervoor gezorgd dat spelers ondanks de originele uitstraling van het spel intuïtief kunnen spelen en meteen kunnen beginnen met wedden. Elke spoelenset beschikt over 3 rollen en 5 betaallijnen. Je kunt met het menu kiezen welke kant van de machine je wilt gebruiken of je kunt tegelijkertijd spelen. Hierdoor heb je dan 6 rollen en 10 betaallijnen die je in totaal kunt spelen. Winnende combinaties van symbolen kunnen snel en gemakkelijk geldbeloningen genereren. Om te winnen moet je dus een inzet plaatsten en vervolgens spelen maar.

Uitbetaling van Random 2 Wild

De verschillende uitbetalingen van het spel worden berekend op basis van het type symbolen die je aan past en de grootte van jouw inzet. Gebruik de weddenschap knop om in te gaan op je volgende draai en maak je kans om te winnen. Als alternatief kan je de autospin-modus uitproberen, hiermee zullen de rollen enkele ogenblikken draaien en wordt de gekozen inzet automatisch geplaatst.

Random 2 Wild winnende combinaties

Alle winnende combinaties bestaan uit 3 identieke symbolen. De meest voorkomende van hen zijn de perziken, citroenen, sinaasappelen en pruimen. Hoe vaak je deze winnende combinatie krijgt, de beloningen zijn hierbij beperkt tot 8 keer de waarde van de inzet. De klavers, aardbeien, watermeloenen en rode zevens kunnen in totaal 16 keer jouw inzet waard zijn. De echte grote overwinningen van Random 2 Wild komt met de speciale symbolen. Deze worden gekregen als de geheime 4e rol geactiveerd worden bij langer dan 10 minuten spelen. Deze extra rol is leeg behalve voor Random Wilds, die een van de eerder genoemde symbolen kan vervangen en de win kans combinatie verhoogd. Sommige van de vruchtsymbolen kunnen verschijnen met een klein SLP-icoon dat aan hen is toegevoegd. Deze SLP symbolen kunnen worden gecombineerd om een winnende combinatie te vormen met extra prijzen, zelfs als de vruchten niet overeenkomen.

Uitgelichte Fruitkasten
Simply Wild
Club 2000
Random Runner