Online Fruitkasten
Fruitkasten spelen online met bonus en gratis spins?

Gratis Game 2000 spelen

Game 2000

Game 2000 is één van de StakeLogic gokkasten met een dubbele set van 3-rollen en bij elke set 1 betaallijn. Spelers kunnen genieten van klassiek spel vol actie en gezelligheid. De fruit machine geeft het echte nostalgie gevoel van spelen op een fruitkast van heel vroeger. De Game 2000 fruitkast biedt naast dit nostalgisch gevoel ook nog scatters en een mysterie win, deze 2 extra functionaliteiten geven dat extraatje aan de kast.

Wat biedt Game 2000

Het thema op deze fruitkast is een echt authentiek AWP thema met zijn selectie van fruit symbolen. Die smakelijke kleine iconen bestaan uit kersen, citroenen en sinaasappels, evenals pruimen, aardbeien, watermeloenen en druiven. Naast deze bekende fruit symbolen kunnen spelers ook rekenen op de vierblads klavers, gouden klokken, sterren en SLP-balk symbolen die op het scherm verschijnen bij scatters en de mysterie win. Het tweedimensionale aspect van het spelscherm is ontworpen om de esthetiek van een goede fruitmachine te identificeren. Het spel is zodanig gevuld met dezelfde lichte kleuren en knipperende lichten als een echte klassieke fruitkast en gebruikt zelfs dezelfde pieptonen van toen.

Game 2000 Scatter winsten

Hoewel deze klassieke gokautomaat slechts 1 betaallijn heeft, kunnen spelers nog steeds veel winnen. Dit dankzij het feit dat het een ongewoon grote hoeveelheid Scatter symbolen biedt. Dat betekent dat spelers worden beloond met prijzen als er drie van de iconen op een willekeurige positie op de rollen verschijnt.

Mysterie win

Maar het winnen van dit spel houdt niet op bij de scatter symbolen, want bij twee of drie "Club" symbolen die verspreid zijn op aangrenzende rollen, ongeacht de positie in relatie tot de betaallijn levert ook een winst op. In dit geval wordt er een willekeurige prijsbedrag toegekend aan spelers, waarvan het bedrag voornamelijk afhankelijk is van de hoeveelheid Club-symbolen op de rollen. Als twee van deze speciale scatter symbolen verschijnen, dan wordt een mysterieprijs tussen 2x en 40x beloond. Als er drie Club symbolen verschijnen, dan is de aangeboden prijs van 4x tot 100x.

Uitgelichte Fruitkasten
Simply Wild
Club 2000
Random Runner