Online Fruitkasten
Fruitkasten spelen online met bonus en gratis spins?

Gratis Club 2000 spelen

Club 2000

Club 2000 is een slot spel van Stakelogic dat twee spellen combineert in één. De fruitkasten van dit spel staan naast elkaar en omvatten 3 rollen en 3 rijen per spel, evenals één betaallijn die kan leiden tot grote spelerswinst. Spelers hebben de kans om te genieten van slechts één, of beide rollen tevens heeft het spel een aantal scatter symbolen en een royale betaalschema die de aandacht van spelers zeker aantrekt. Ervaren spelers zullen de Club 2000 slotmachine waarderen. Maar voor beginners lijkt het heel erg moeilijk. Als je wilt winnen op deze speelautomaat, zal je wel wat werk moeten doen. Het is beter om voor een lange reeks spins in de hoofdmodus te gaan en als je uiteindelijk in de "Club" -modus komt, start je geluk. Je zal wel geduld moeten hebben om te winnen in met deze fruitkast.

Hoe speel je Club 2000

Er zijn een aantal manieren waarop spelers kunnen genieten van het slotspel, een van de leukste manieren is natuurlijk de populaire auto play functie. Dit stelt de computer in staat om de speler 5, 10, 15, 25, 50 of 100 spins te geven, zodat ze kunnen genieten van de rollen die op het scherm draaien. Het is zonder twijfel een leuke eigenschap. Het is tevens ook de beste ervaring die spelers op het spel kunnen hebben om de computer te laten werken. Deze slotmachine maakt frequente uitbetalingen en vaak hoef je niet lang te wachten op een grote overwinning. Als je het dubbele spel speelt, speel veilig door alleen kleine betalingen aan te gaan en zo je borg te behouden.

Winnende strategieën

  1. Basismodus: Je kunt in de basismodus elk inzet bedrag kiezen, deze is niet afhankelijk van het aantal winstcombinaties. Het heeft alleen invloed op de grootte van een prijs. Hoe groter de inzet, hoe meer je met de slotautomaat wint.
  2. "Club" modus: De kans op een winnende combinatie in de "Club" modus is veel hoger. Het spel heeft 8 betaallijnen, evenals een aantal symbolen die een speciale prijs gekoppeld hebben. In deze modus kan je een eigen inzet zetten, maar onthoud dat het tarief vast is en gelijk is aan 4 munten. Overigens, het vereist dezelfde denominatie van de munt, zoals in de basis modus.
  3. Bonus optie: Na elke losse draai kan je maximaal twee extra’s krijgen. Met deze functie kan je de kansen vergroten om een prijs combinatie te krijgen.
Uitgelichte Fruitkasten
Simply Wild
Club 2000
Random Runner