Online Fruitkasten
Fruitkasten spelen online met bonus en gratis spins?

Gratis Power Win spelen

Power Win

Fruits4Real heeft een mooie fruitkast op de markt gebracht, genaamd Power Win. Hier wil je zeker een gokje wagen. Je hebt bij dit spel namelijk een basis- en een vervolgspel. Hierdoor maak je een extra kans op mooie prijzen. De fruitkast staat bekend omdat je er veel prijzen mee kunt winnen. Kom zelf ontdekken hoe snel je hier een mooie winst behaald.

Spelregels Power Win

Als je de keuze maakt om de Power Win fruitkast te spelen, dan kan er gespeeld worden op maximaal zes rollen. Hierbij heb je een basisspel en ook een vervolgspel, waardoor je dus extra winstkansen hebt. Je gaat eerst naar het basisspel en daar moet je fruit en thema symbolen met elkaar combineren. Er kan al gespeeld worden vanaf een credit en dan loopt het aantal credits bij de winmeter op als je een winst hebt behaald. Wanneer je eenmaal genoeg credits hebt verzameld, ga je door naar het vervolgspel. Je kunt hierbij ook nog eens een mysterie prijs winnen. Deze kan ontgrendeld worden bij drie Power Win symbolen. Let op want deze symbolen mogen voorkomen in willekeurige posities. Het is meer dan de moeite waard want de prijs bestaat uit minimaal 10 en maximaal 100 credits.

Als je over gaat naar het vervolgspel kun je de credits die je hebt behaald weer op de winmeter gebruiken. Daarbij kun je verschillende inzetten plaatsen: 5, 10, 20 of 40 credits en daar een gokje mee wagen. Hierbij speel je op drie rollen en vijf winlijnen. Er zijn veel meer winlijnen en daardoor is de kans dat je wint veel groter dan bij het basisspel. Wat er gewonnen kan worden, wordt dan weer bepaald door de combinaties die je haalt. Je kunt de prijzentabel bekijken en inzien welke prijzen je kunt winnen.

Gratis spelen of voor geld

Je kunt de Power Win fruitkast van Fruits4Real gratis spelen en ook voor geld spelen. Als je gratis wil spelen kun je zien welke symbolen je moet verzamelen voor een mooie winst. Als je voor geld wil spelen, maak dan eerst een account aan. Voor geld spelen is veel spannender, wat je zelf ervaart als je die keuze maakt.  

Uitgelichte Fruitkasten
Simply Wild
Club 2000
Random Runner