Online Fruitkasten
Fruitkasten spelen online met bonus en gratis spins?

Gratis Mystic Player spelen

Mystic Player

Mooie prijzen winnen kun je  bij de fruitkast Mystic Player van Fruits4Real. Je kunt hier spelen met drie rollen en vijf winlijnen, daarbij maak je iedere ronde weer kans op een mooie winst. Er zijn zes verschillende inzetniveaus, namelijk 1, 5, 10, 20, 40 en 100. Als speler kies jij zelf hoe hoog je inzet is. Als je een hoog bedrag hebt geplaatst en je wint, behaal je een hele hoge winst.

Spelregels Mystic Player

Winnende combinaties maken bij Mystic Player doe je met verschillende symbolen. Ook kun je kans maken op een extra mysterie prijs en daar heb je dan een vraagteken symbolen voor nodig. De hoogste prijzen kunnen gewonnen worden met het jackpot symbool. Daarvoor moet je wel een inzet van 100 plaatsen en dan maak je kans op een winst van tot wel 4000 credits bij Mystic Player. Je hebt dus een hoge inzet nodig, maar ook de juiste symbolen en een beetje geluk. Ook met een laag bedrag kun je spelen, je bepaalt namelijk zelf je inzet. Houd de prijzentabel goed in de gaten, zodat je weet wanneer je welke prijzen uit krijgt gekeerd. In de prijzentabel zie je namelijk precies welke symbolen je nodig hebt voor een mooie winst.

Gratis spelen of voor geld

Bij de Mystic Player fruitkast van Fruits4Real heb jij zelf de keuze of je gratis of voor geld wil spelen. Misschien speel je voor de eerste keer online en wil je daarom eerst oefenen. Deze mogelijkheid heb je want daarvoor kun je eerst het virtueel speeltegoed van een online casino innen. Met dit bedrag kun jij gratis kennismaken met Mystic Player. Als het je goed bevalt kun je een account aanmaken, een bedrag naar keuze storten (een welkomstbonus innen) en dan een bedrag naar keuze inzetten bij de fruitkast Mystic Player van Fruits4Real. Je hoopt op een beetje geluk en dan kun je mooie prijzen winnen. Zorg dat je op een goed moment speelt, gratis en dan voor geld, of direct voor geld als je er zin in hebt.

Uitgelichte Fruitkasten
Simply Wild
Club 2000
Random Runner