Online Fruitkasten
Fruitkasten spelen online met bonus en gratis spins?

Gratis Jackpot Timer spelen

Jackpot Timer

Kies de fruitkast Jackpot Timer van Fruits4Real, hiermee kun je namelijk geweldige prijzen winnen. Er zijn verschillende klassieke fruitkast symbolen aanwezig. Speel met geluid, dan is het nog veel spannender. Je hebt een basisspel en een vervolgspel waar je voor kunt kiezen. Bij beide spellen zijn er veel mooie winstkansen en kun je met hoge en lage inzetten spelen.

Spelregels Jackpot Timer

Als je de fruitkast Jackpot Timer hebt geopend, zie je dat je een basisspel en een vervolgspel hebt. Als je met een credit wil spelen, dan begin je met het basisspel en dus met de onderste drie rollen. Je wil een goede winst behalen en daarmee jouw winmeter vullen. Je gaat daarvoor combinaties maken van een, twee of drie symbolen op de rollen. Het kan zomaar zijn dat er op een winlijn of zomaar willekeurig drie sterren draaien. Een goed moment want hier ga je echt naar uitkijken. Je hebt dan namelijk kans op 20 extra credits. Als je genoeg credits hebt verzameld bij de fruitkast Jackpot Timer van Fruits4Real, mag je door naar het vervolgspel. Hier kun je spelen met 5, 10 of 20 credits. Hierbij geldt dat hoe hoger jouw inzet is, hoe hoger de uitbetaling is als je hebt gewonnen. Je speelt met maximaal vier rollen en tien winlijnen.

Gratis spelen of voor geld

Wil je de fruitkast Jackpot Timer eerst gratis spelen? In dan nu het virtueel speeltegoed van het online casino. Je komt er direct achter welke symbolen er zijn en welke je nodig hebt om hoge prijzen te winnen. Je ervaart ook hoe spannend het is. Maar als je echte spanning wil ervaren, speel dan voor geld. Maak een account aan,  stort een bedrag naar keuze en zet jouw bedrag in. Je kunt zelf met een hoog of bedrag spelen bij Jackpot Timer. Je speelt met minimaal €0,10 per draai en met maximaal €2,00 per draai. Zo kunnen er snel prijzen worden gewonnen bij de Fruits4Real fruitkast Jackpot Timer.

Uitgelichte Fruitkasten
Simply Wild
Club 2000
Random Runner