Online Fruitkasten
Fruitkasten spelen online met bonus en gratis spins?

Gratis Big Timer Jackpot spelen

Big Timer Jackpot

Een van de gokkasten van Fruits 4 Real is Big Timer Jackpot. Een mooie fruitkast die je echt niet wil missen. Je kunt eenvoudig geld inzetten als je nog meer spanning zoekt tijdens het gokken. Bij deze gokkast kunnen meerdere spelers tegelijkertijd gokken. Het is dan ook een erg populaire gokkast en is erg in trek door het grafisch ontwerp. Als je Big Timer Jackpot speelt, zet dan zeker je geluid aan, hierdoor is het spel namelijk echt compleet.

Spelregels Big Timer Jackpot

Wanneer je de keuze hebt gemaakt om de Big Timer Jackpot fruitkast te spelen, kan er gespeeld worden met drie rollen en met een winlijn. Als je wil zien welke prijzen je kunt winnen, kun je daarvoor de prijzentabel raadplegen. Je ziet hier welke symbolen je nodig hebt en wat je dan krijgt uitgekeerd als je deze op de rollen hebt staan. Lukt het jou om drie sterren willekeurig te draaien? Dan zou het zomaar kunnen dat jij een hele mooie winst behaald. Als je genoeg credits op je winmeter hebt, dan kun je het vervolgspel ontgrendelen. Vervolgens kan er gespeeld worden met drie rollen en met vijf winlijnen. Wanneer dat deze geactiveerd is, is dat een goed teken. Je komt dan namelijk dichterbij de jackpot en dat kan iedere ronde weer erg spannend zijn. Big Timer Jackpot van Fruits4Real is namelijk erg spannend dankzij deze jackpot!

Gratis spelen of voor geld

Wil je de fruitautomaat Big Timer Jackpot gratis spelen of voor geld? Het kan gelukkig beide, dus als je eerst de gokkast wil verkennen, maak hier dan direct gebruik van. Je krijgt daarvoor virtueel speeltegoed van het casino. Wanneer het dan goed gaat kun je altijd zelf een bedrag naar keuze storten en met je eigen geld spelen. Het zal nog spannender zijn! Je kunt al inzetten plaatsen vanaf vijf credits tot maximaal 40 credits per draai. Kom er zelf achter hoe leuk deze Big Timer Jackpot fruitkast van Fruits4Real is. Eerst gratis ontdekken en dan voor echt geld, je voelt de spanning stijgen.  

Uitgelichte Fruitkasten
Simply Wild
Club 2000
Random Runner