Online Fruitkasten
Fruitkasten spelen online met bonus en gratis spins?

Gratis Ultra 7 spelen

Ultra 7

Ultra Seven is een zeer populaire speelautomaat van Amatic en biedt weinig extra functies maar goede en snelle fruitkasten uitbetalingen. Er zijn geen verwarrende extra functies maar er zijn een aantal geweldige symbolen die een aantal grote prijzen bieden wanneer je een winnende combinatie hebt. Je hebt zelfs de kans om de topprijs te spinnen die een miljoen euro uit betaald. Dit spel heeft 5 x 3 rollen rooster, dat is een zeer eenvoudige slotmachine. Hoewel de stijl van het spel simpel is, zijn de prijzen opvallend en niet wat je zou verwachten in zo’n basis spel. Het spel is heel eenvoudig en kan voor zowel nieuwe spelers als ook spelers met ervaring gespeeld worden.

Geweldige spelfuncties van Ultra 7

De rollen worden weergegeven op een eenvoudige zwarte achtergrond en het spel maakt gebruik van eenvoudige retro-stijl symbolen. Dit maakt het gemakkelijker voor gebruikers om de symbolen op de rollen te bekijken. Deze omvatten de basis speelkaart nummers, kleurrijke fruit symbolen en natuurlijk de Ultra 7 Symbolen. Er zijn niet veel mogelijkheden, omdat er niet veel andere functies zijn dan de klassieke eigenschappen. Er zijn echter geweldige geldprijzen beschikbaar. Alle kleurrijke fruitige symbolen zoals de citroenen, sinaasappels, kersen en pruimen bieden een grote uitbetaling. De druiven en meloenen zijn andere fruitige symbolen die een kleinere muntuitbetaling geven. Het is de grote, hete, gelukkige 7 die de jackpot te weeg kan brengen, dus probeer ook deze te krijgen en een mega bonus te ontvangen.

Extra functie van Ultra 7

Een van de functies die in het spel wordt aangeboden, heet de speelkaart gamble functie. Dit betekent dat je net als bij andere Amatic gokkasten de kans hebt om de prijs te verdubbelen of zelfs te ver drie dubbelen. In deze functie moet je bepalen of de speelkaart die naar beneden gericht is rood of zwart is, als je het goed geraden hebt, dan zal je prijs verdubbelen. Dit is een geweldige stimulans en voegt toe aan de opwinding van de spelervaring.

Uitgelichte Fruitkasten
Simply Wild
Club 2000
Random Runner