Online Fruitkasten
Fruitkasten spelen online met bonus en gratis spins?

Gratis Hot Neon spelen

Hot Neon

De gokkast Hot Neon van Amatic wil je echt eens gespeeld hebben. Er kan gespeeld worden met een minimale inzet van 0,10.Er is een extra bonus aanwezig waar je mooie prijzen mee kunt verdienen. Een spel wat je zowel gratis als voor geld kunt spelen. Ontdek zelf de spanning bij Hot Neon van Amatic.

Spelregels Hot Neon

Voordat je de gokkast Hot Neon van Amatic speelt, is het goed om naar de spelregels te kijken. Je hebt bij het spel namelijk ook een bonus die je kunt activeren wanneer je drie, vier of vijf scatters op willekeurige posities hebt staan. Hierdoor kun je vijftien keer de rollen laten draaien en dan worden ook de winsten nog eens 3x uitbetaald. Het kan dus ineens een flink bedrag zijn wat je als saldo krijgt gestort. Het voordeel wat je bij Hot Neon ook hebt, is dat de scattersymbolen op alle plaatsen terecht kunnen komen. Daarnaast heb je ook nog de gamble knop en dan blijft het extra spannend! Als je maximaal speelt bij Hot Neon dan kun je tot wel een miljoen credits winnen. Als je de zevens op de rollen hebt dan heb je er vijf nodig en kun je die prijs innen. Dan zijn er nog de watermeloenen die een mooie prijs verzorgen bij vijf stuks. Bij de sinaasappels en de citroenen krijg je 30.000 credits.

Gratis of voor geld spelen

Hot Neon is een gokkast van Amatic die je zowel gratis als voor geld kan spelen. Als je eerst wil oefenen, kies er dan voor om het gratis virtueel speeltegoed van een online casino te innen. Je kunt ook de prijzentabel raadplegen om te zien welke symbolen je nodig hebt om hoge prijzen te winnen. Als het goed gaat, kun je een account aanmaken, een bedrag storten, een welkomstbonus innen en je inzet plaatsen bij de gokkast Hot Neon van Amatic. De spanning zal alleen maar toenemen als je nu met je eigen geld gaat spelen.

Uitgelichte Fruitkasten
Simply Wild
Club 2000
Random Runner