Online Fruitkasten
Fruitkasten spelen online met bonus en gratis spins?

Gratis Hot 27 spelen

Hot 27

Hot 27 een Amatic slot die door vele spelers gewaardeerd wordt om zijn klassieke look en feel. Deze slot machine heeft al je favoriete fruitige symbolen zoals citroenen, kersen, sinaasappels en pruimen, evenals jouw favoriete retro symbolen zoals klokken, bars en zevens. Het heeft ook heel wat grote prijzen die je kan winnen en een paar innovatieve bonusspellen voor de positieve afleiding. Een ander super voordeel van deze slot is dat het de mogelijkheid biedt deze te spelen vanuit huis te spelen. En het wordt aangeboden door een van de beroemdste online casino’s. Daarnaast is er een mobiele versie die je ook overal kan spelen als je maar internetverbinding hebt.

Hot 27 nader uitgelegd

Dit spel heeft een 3x3 raster met 27 betaallijnen die je kunt inzetten tijdens het spelen. De retro-symbolen zijn bijzonder helder, waardoor je aangestuurd wordt door te gaan. De Hot 27 gokkast biedt in totaal 27 verschillende manieren om te winnen. De 27 betaallijnen zijn handig en geven elk de mogelijkheid voor uitbetaling. Voor kersen kan je maximaal 2.000 munten krijgen bij een combinatie van 3 kersen. Maar ook als je de citroenen, pruimen of sinaasappelen in voegt kan je een combinatie maken die een uitbetaling doet. Als je 3 bars hebt kan je tot 16.000 munten winnen en 20.000 voor 3 klokken, terwijl het een briljante 40.000 uitbetaald voor 3 x de zeven symbool.

Hot 27 Bonus

De bonusspellen maken de uitbetalingen van online fruitkasten als deze nog interessanter. Een Wild Star in elke betaallijn geeft een extra 50% aan elke prijs. Ondertussen, als je het raster met 9 bijpassende symbolen invult, kan je de totale winsten verdubbelen. Als je de prijs wilt verdubbelen, kan je de gokfunctie proberen en raden als een kaart rood of zwart zal zijn als het wordt omgedraaid. Bij grotere gokken kan je de hele pak raden, dit werkt zo: je moet gissen als het om een pak kaarten met alleen schoppen, ruiten, harten of klaver gaat. Win je de gok, dan is je winst in een keer verdubbeld. De inzet is per muntstuk en daarmee kan je alle 27 betaallijnen ontgrendelen. Hoge rollers zijn ook geaccommodeerd en ze hebben een maximale inzet van 1.000 munten per spin. Er zijn ook veel verschillende lijn-weddenschappen tussen het minimum en het maximum als je deze graag wilt veranderen.

Uitgelichte Fruitkasten
Simply Wild
Club 2000
Random Runner