Online Fruitkasten
Fruitkasten spelen online met bonus en gratis spins?

Gratis Fire & Ice spelen

Fire & Ice

Amatic heeft een mooie gokkast op de markt gebracht, namelijk Fire & Ice. Je hebt hierbij dankzij de vele fruitsymbolen een kans op mooie prijzen. Een veel belovende gokkast, met veel extra’s waardoor het spel nog spannender wordt. Je kunt zowel gratis als voor geld een gokje wagen bij deze mooie Amatic gokkast.

Spelregels Fire & Ice

Het spel Fire & Ice is net wat anders ingedeeld dan je wellicht gewend bent. Je hebt hier in totaal zes rollen en je kun top iedere rol drie symbolen gebruiken. Je hebt dus 18 symbolen voor de winst. Je gaat combinaties maken van soortgelijke symbolen en dat kan van links naar rechts en van rechts naar links. Je moet in ieder geval beginnen de buitenste rol voor een uitbetaling. Er zijn ook nog extra functies bij het spel aanwezig. Er is een Wild aanwezig. Deze kun je herkennen aan de bellen en deze kan andere symbolen op de rollen vervangen, alleen de bonussymbolen niet. Er zijn ook nog oranje en blauwe bonussymbolen en daarmee kun je free spins winnen. Heb je op de eerste en zesde rol twee symbolen, dan krijg je een losse prijs. Ook worden er nog zeven free spins weggegeven en dan kun je de rollen zeven keer gratis laten draaien!

Gratis of voor geld spelen

Wil jij de gokkast Fire & Ice van Amatic eerst oefenen voordat je voor geld speelt? Kies dan nu voor gratis spelen, dan kun je namelijk het virtueel speeltegoed van het casino innen en vervolgens de prijzentabel raadplegen. Je ziet dan welke symbolen je nodig hebt en welke prijzen je kunt winnen. Gaat het goed en wil je Fire & Ice voor geld spelen? Maak dan een account aan, stort een bedrag naar keuze, in de welkomstbonus en plaats jouw inzet bij Fire & Ice. Je zal zien dat het spelen met geld veel spannender is, want je wil toch graag winnen. Fire & Ice van Amatic is een leuke slot, waarbij iedere draai weer spannend is en veel mensen met zich meebrengt.

Uitgelichte Fruitkasten
Simply Wild
Club 2000
Random Runner