Online Fruitkasten
Fruitkasten spelen online met bonus en gratis spins?

Gratis Bells on Fire Rombo spelen

Bells on Fire Rombo

De Bells on Fire Rombo videoslot is van Amatic en het heeft 5 rollen en een totaal van 720 manieren om te winnen. Een unieke 3-4-5-4-3 rol set-up, de kans om gratis spins te winnen en een aantal wilds te ontgrendelen voor nog meer winnende mogelijkheden. De klassieke slot is misschien niet elke spelers kopje thee met de licht verouderde ontwerpeigenschappen en overbekende reeks symbolen. Desalniettemin streeft het spel erin om een beetje anders te zijn dan de meeste andere klassieke fruitkasten op de markt.

Wat kun je verwachten van Bells on Fire Rombo

Deze videoslot is een nostalgische gokautomaat, die gebaseerd is op de ontwerpeigenschappen van retro-arcade gokspellen. Deze sleuf is in dit opzicht niet anders, dus verwacht veel traditionele symbolen op de rollen, waaronder kersen, citroenen, pruimen, sinaasappelen, 7's en natuurlijk een aantal vlammende bellen! Als er één ding is dat je kunt verwachten dan is het zo dat je met dit spel een super leuke tijd tegemoet gaat. Een van de belangrijkste verschillen tussen deze slot en de meeste andere slots online is dat spelers geen zorgen hoeven te maken over de symbolen op een betaallijn. Dat komt omdat er geen betaallijnen zijn, wat betekent dat je kan winnen door simpelweg op de opeenvolgende rollen bijpassende symbolen moeten vinden. Bij de juiste combinatie krijg je een totale inzetprijs terug van de vermenigvuldigers die in de betaaltafel zijn weergegeven, waarvan de grootste 500x waarde is.

Moeilijkheidsgraad Bells on Fire Rombo

Het spel heeft een laag tot medium variantie niveau dat moet zorgen voor een redelijke en betrouwbare winstmarge. Maar voordat je wat van het prijzengeld aan je pot kan toevoegen, moet je onderhandelen hoeveel je uit je balans wil inzetten voor elke spin. Het spel kan worden gespeelt met inzetten die beginnen bij 10 spelkredieten tot maximaal 1.000 credits. Als alternatief kan je altijd gratis spelen om eerst een beetje van de actie te proeven.

Winnen dankzij bonusprijzen

Dit spel heeft net als alle andere fruitkasten online een aantal wild symbolen die willekeurig verschijnen in verticale rijen. Deze symbolen kunnen de andere symbolen vervangen en daardoor de kans bieden om een prijswinnende formatie te vormen. Bovendien kan je 5 vrije spins ontgrendelen en meerdere bonus ster scatters. De prijzen zijn er dus bijna voor het oprapen bij dit super leuk nostalgisch spel.

Uitgelichte Fruitkasten
Simply Wild
Club 2000
Random Runner